Koronavirus najnovije

Iako su je lekari upozoravali da bi peta trudnoća mogla da joj ugrozi život, holivudska glumica Tori Speling odlučila je da ipak rodi još jedno dete. Mnogi su pomišljali da je ćerka čuvenog televizijskog producenta Arona Spelinga ovim postupkom zapravo želela da sačuva brak koji je bio prilično poljuljan, ali ona ne haje i osmehom poručuje da je srećnija nego ikad.

"Peta trudnoća je bila potpuno iznenađenje za sve nas, ali uvek smo želeli veliku porodicu i vest nas je prilično obradovala. Jako sam uzbuđena", rekla je glumica poznata po liku Done iz popularne serije "Beverly Hills 90210".

Foto: Profimedia

Da joj trudnoća zaista prija potvrđuju i paparaco fotografije na kojima Tori sa prilično velikim stomakom obavlja svoje svakodnevne aktivnosti sa svojom dečicom.

Foto: Profimedia

Glumica i njen suprug Din MekDermot u braku su 10 godina i imaju četvoro dece: Liama (10), Stelu (9), Heti (6) i Fina (5), a ovo će im biti peto zajedničko dete.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama