Koronavirus najnovije

Nakon sedam godina braka, voditeljka Ana Mihajlovski Grubin sporazumno se razvela od Mirka Grubina.

"Ana i Mirko su ostali u dobrim odnosima, pa je bilo logično da će sesti i sve rešiti u četiri zida. Kada su doneli odluku da se razvode, njih dvoje su znali da se neće razvlačiti po sudovima. Dogovorili su se da će Ana sa decom ostati u stanu u kom su zajedno živeli, dok se Mirko iselio."

Takođe, nisu želeli ni da im sud određuje visinu alimentacije, koju Mirko treba mesečno da plaća, već su sami odredili koja će iznos biti u pitanju", kaže izvor blizak porodici Grubin. 

Mirko se odmah složio da deca žive sa Anom, a da ih on posećuje kad god poželi. Njih dvoje su normalni ljudi, pa se i očekivalo da će se oko svega dogovoriti. Deca su sve dobro podnela, jer se i Ana i Mirko trude da oni ne osete odsustvo jednog roditelja", dodaje izvor. 

Podsetimo, u javnosti se 26. novembra pojavila informacija da je poznata voditeljka podnela paire za razvod braka, a ona do sada nije davala nikakve izjave na tu temu. 

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama