Vest da se razvodi jedan od najslavnijih holivudskih parova, Anđelina Džoli i Bred Pit, nedavno je šokirala svet. Glumci su rešili da stave tačku na brak dug šest godina, a nakon toga je sve zanimalo kome će pripasti starateljstvo nad njihovo šestoro mališana.

Glumica je sada okončala višemesečnu borbu sa Bredom, a njen predstavnik za medije objavio je da će deca ostati sa svojom majkom, te da će Bredu biti dozvoljene redovne posete.

Iako se činilo da nekadašnji par neće lako postići dogovor, uz konsultaciju sa nadležnim institucijama su uspeli da pronađu rešenje, kako njihova deca ne bi patila.

Par je u ponedeljak, u kasnim večernjim satima objavio da više neće davati izjave na ovu temu, međutim, za Daily Mail je progovorio Anđelinin bliski prijatelj:

"Ovo su odlučili profecionalci za brigu o deci i ovakvo rešenje je najbolje u interesu dece. Mi nismo u poziciji da iznosimo detalje. Nadamo se da je sada jasno da događaji koji su doveli do raspada braka uključuju i maloletnu decu i njihovu dobrobit, kao i da je ovo je veoma osetljiva situacija za celu porodicu", naveo je izvor.

Anđelina je sve do juče imala privremeno starateljstvo, a onda je postignut dogovor.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama