Branislav Lečić i Nina Lećić su se dogovorili da njoj ostane nekretnina od oko 130 kvadrata, u kojoj će ona nastaviti da živi s njihovim sinom Lavom (5), piše Kurir.

Prema rečima Kurirovog dobro obaveštenog izvora, supružnici su se brzo dogovorili o raspodeli imovine i starateljstva nad detetom, koje će pripasti Nini.

"Iako bračna kriza traje već nekoliko meseci, glumac je tek nedavno napustio zajednički dom, u kome je Nina ostala da živi sa sinom. Pre nego što su potpisali papire za razvod, njih dvoje su se dogovorili kako će raspodeliti imovinu stečenu u braku. Jeste da Nina nije potpisala predbračni ugovor, ali su se kod advokata brzo usaglasili šta kome pripada", priča izvor.

On kaže da Nina nije bila zahtevna i da ništa posebno nije tražila. Brzo su se dogovorili i da njoj pripadne starateljstvo nad sinom, a Leka je pristao da plaća alimentaciju.

"Njoj je samo bilo važno da zadrži stan u Lisičjem potoku koji je Leka kupio kad su se venčali. U mirnom je kraju, prostran je, ima terasu od 40 kvadrata koja gleda na Avalu. Leka je zbog sina pristao na to. Pošto je sad sam, njemu je dovoljan stan na Vračaru u koji se preselio", završava izvor.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama