Jedan od najslavnijih parova današnjice, Anđelina Džoli i Bred Pit, rešio je da stavi tačku na svoj brak. 

Naime, Anđelina je u ponedeljak potpisala zahtev za razvod braka, a u dokumentima je napisala da su razdvojeni od 15. septembra ove godine, što znači da ne žive zajedno pet dana. Kao puno ime Breda navedeno je Vilijam Bredli Pit.

Slavna glumica na ovu odluku je došla zbog, kako je navela "nepomirljivih razlika", a navodno zbog dobrobiti dece, budući da joj se ne sviđa kako ih Bred vaspitava.

"Odluka je doneta zbog zdravlja porodice. Ona neće davati komentare i traži da se porodici obezbedi privatnost u ovom trenutku", navodi se u saopštenju.

Povodom ove vesti oglasio se i Bred Pit koji je u kratkoj izjavi za "People" rekao:

"To me je veoma rastužilo, ali ono što je sada najvažnije je dobrobit naše dece. Ljubazno molim novinare da im daju prostor koji zaslužuju u ovom izazovnom vremenu."

Anđelina je zatražila puno starateljstvo nad njihovo šestoro dece.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama