Slavni kantautor Vlado Georgiev i njegova devojka Milica Samardžija pre nekoliko dana ostvarili su se u roditeljskoj ulozi. Milica je na svet donela devojčicu koju su presrećni roditelji nazvali Sofija, a poznati tata potrudio se da njeno rođenje proslavi kako dolikuje.

Vlado je najpre sa bliskim prijateljima te večeri i sutradan slavio, a sinoć je u jednom prestoničkom klubu organizovao i veliko veselje na kome su mu se pridružile i brojne kolege sa estrade.

VIŠE O... Ponosni tata: Vlado Georgiev proslavio rođenje ćerke na ulicama Beograda (FOTO)

Pevač Sergej Ćetković je delić atmosfere podelio sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, a na fotografiji možemo primetiti da tradicija nije zabišla ni Vladu Georgieva budući da je novopečeni tata uslikan sa pocepanom majicom. 

A photo posted by sergej cetkovic (@cetkovics) on Sep 12, 2016 at 3:40pm PDT

Sofija

A photo posted by Marija Karan (@marijakaran) on Sep 12, 2016 at 4:02pm PDT

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama