Koronavirus najnovije

Kako Kurir saznaje, najbolji teniser sveta planira da renovira dupleks u Porto Montenegru u Crnoj Gori i da ga kompletno prilagodi svom nasledniku.

Pogledajte i Raznežila mame: Jelena Đoković pokazala kako provodi letnje popodne sa svojim sinom (FOTO)

- Novak do kraja leta sigurno neće dolaziti na Crnogorsko primorje, ali tu su često bili njegovi roditelji Srđan i Dijana. Oni su se s majstorima već dogovorili da kad prođe sezona, počnu s renoviranjem stana. Novak je želeo da prostor bude kompletno prilagođen njegovom sinu Stefanu, pa će mališan dobiti i svoju sobu - kaže nas izvor iz marine, koju je naša ekipa obišla tokom boravka na primorju.

- Majstori će sredinom septembra okrečiti stan i pregraditi zidove da bi dobili još jednu sobu, koja će biti namenjena najmlađem članu porodice Ðoković. Novak je prepustio svojim roditeljima da nadgledaju radove, a on će sa suprugom i detetom doći kada sve bude gotovo - završava izvor.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama