Pevačica će se poroditi u jednoj privatnoj klinici u Beču, a u tom gradu, u društvu svog supruga Veljka, provešće još neko vreme nakon porođaja.

Фотографија корисника Seka Aleksić (@seka_aleksic) дана 1. Сеп 2016. у 3:36 PDT

"Seka je završila sa svim poslovnim obavezama, održala sve zakazane koncerte, spakovala je kofere i sa suprugom Veljkom otišla za Beč. Lekar koji će je poroditi u Beču je našeg porekla i Seka ima beskrajno poverenje u njega, pa se zato i odlučila da se porodi u klinici na kojoj on radi", objašnjava izvor blizak pevačici za Blic.

Pogledajte i Jednostavna ili sa puno detalja: Ovako Seka Aleksić zamišlja sobu svog sina (FOTO)

"Seka će i posle porođaja neko vreme provesti u Beču. Ona želi da tamošnji lekari prate njenu bebu i posle porođaja jer ima veliko poverenje u njih, kao što je do sada imala i u one koji su joj u Beogradu pratili trudnoću", dodaje izvor.

Izvor: Blic

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama