Koronavirus najnovije

Bijonse je vodeća svetska pevačica, i pre nekoliko večeri je potpuno ukrala šou svim prisutnima na MTV dodeli nagrada. Međutim, prava atrakcija je bila njena preslatka ćerkica Blu Ajvi, koja je mamu crvenim tepihom ispratila u neverovatnoj haljini u roze zlatnoj boji.

Prema navodima nekih američkih medija, ova haljina koštala je pravo malo bogatstvo - skoro 11.000 dolara, a dizajnirala je Miška Ejoki, poznata dizajnerka odeće za decu, čije komade Blu često nosi. 

Pogledajte i Čestitamo: Porodila se glumica iz serije Igra prestola

Očigledno je da se preslatka Blu Ajvi sjajno provodila, jer nije skidala osmeh sa lica. 

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on Aug 28, 2016 at 5:52pm PDT

Haljinicu je uparila sa nežno roze patikama i divnom tijarom, i pokazala da je spremna da dug niz godina šeta crvenim tepihom. 

Pogledajte i O njoj se priča: Trudnica svojim modnim izborom zasenila MTV zvezde (FOTO)

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on Aug 28, 2016 at 5:39pm PDT

Ovakvu haljinu, sa metalik šljaštećim detaljima, pufnastim donjim delom i dugačkim repom poželela bi svaka mamina i tatina princeza.

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on Aug 28, 2016 at 5:58pm PDT

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama