Koronavirus najnovije

Poznati glumački par, Petar Benčina i Tamara Dragičević, nedavno su jedno drugom izgovorili sudbonosno da, a uskoro će se po prvi put ostvariti i u roditeljskoj ulozi.

Nakon bajkovitog venčanja koje su za najbliže prijatelje i porodicu upriličili na Adi Bojani, novopečeni supružnici vratili su se u prestonicu.

Međutim, buduća mama odlučila je da pobegne od usijanog gradskog asfalta, te je sa sestrom Marijom i koleginicom Ninom Janković otputovala u Mali Lošinj gde zajedno uživaju u čarima leta.

Pogledajte i 7 stvari koje utiču na veličinu i oblik trudničkog stomaka

Na svom Instagram profilu Tamara je objavila nekoliko fotografija na kojima se vidi kako se devojke provode, ali mnogima je ipak zapao za oko Tamarin trudnički stomačić.

Fotografije su su za vrlo kratko vreme osvojile simpatije javnosti, a, po mišljenju mnogih, Tamara nikada bolje nije izgledala.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama