Koronavirus najnovije

Nikola Rokvić se nakon kratkog boravka sa suprugom u Los Anđelesu vratio u Beograd, ali se neće dugo zadržati, već žuri što pre da se vrati supruzi Bojani Barović, koja odbrojava poslednje nedelje trudnoće.

Nikola je otkrio da se najpre nadao da će dobiti sina, ali da je sada presrećan što će ipak postati otac devojčice.

"Polovinom avgusta očekujemo našu princezu. U početku sam imao naš balkanski mentalitet, da bude "prvo pa muško", ali kad sam saznao da je devojčica oduševio sam se, sad mi je draže. Mislim da su devojčice privrženije porodici od dečaka. Rokvići su većinom muška deca, i to će biti prva devojčica u porodici", rekao je pevač gostujući u emisiji Ognjena Amidžića, i dodao da se nada da će sa Bojanom imati još minimum troje ili četvoro dece.


Pogledajte i Bojana Barović: Ne pokušavajte ovo u osmom mesecu trudnoće (FOTO)

On je objasnio i zašto su rešili da se beba rodi u Americi.

"Bojana osam godina živi tamo, pa smo odlučili da se dete tamo rodi. Imaće dvojno državljanstvo. Bojana je u Americi, ja sam se vratio zbog obaveza oko nove pesme i fakulteta. Imam jedan ispit koji vučem četiri godine. Zadržaću se ovde 15 dana i vraćam se i ja."

Što se tiče imena deteta, slavni par još nije doneo konačnu odluku.

"Imamo jedno tradicionalno, i jedno više internacionalno. Kad je budemo videli, znaćemo i koje ime će da nosi."

Bojana i Nikola obavili su crkveno venčanje, a za sledeću godinu planiraju i veliku svadbenu proslavu. Pevač kaže da će to verovatno biti u junu 2017, jer taj mesec za njih ima poseban značaj - oboje tada slave rođendane.

A photo posted by Nikola Rokvic (@nikolarokvic) on Jun 29, 2016 at 11:22pm PDT

Izvor: Blic

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama