Bivši fudbaler Dejvid Bekam i njegova supruga Viktorija danas proslavljaju 17. godišnjicu braka.

Slavni par se venčao u prelepom zamku u Dablinu (Irska) 4. jula 1999. godine, a danas važe za jedan od najlepših i najskladnijih parova. Kruna njihove ljubavi su njihovo četvoro mališana - sinovi Bruklin, Romeo i Kruz i ćerkica Harper.

Pogledajte i Tata za poželeti: Dejvid Bekam ponovo oduševio javnost (FOTO)

Kao i svake godine, proslavljeni fudbaler je svojoj supruzi godišnjicu čestitao i putem društvenih mreža. On je podelio fotografiju s venčanja, a poruka koju je napisao ganula je mnoge.

"Vau, ovo je bilo pre 17 godina. Imao sam sreće da upoznam nekoga ko ima istu strast kao i ja i ko je želeo iste stvari  u životu. Stvorili smo četvoro prelepe dece i ne bih mogao da poželim bolju i brižniju mamu za njih. Srećna godišnjica, volim te", napisao je ponosni suprug.

Sličnu fotografiju, takođe s venčanja, podelila je i poznata dizajnerka. Ona je takođe svom suprugu čestitala poručivši mu da je najbolji suprug i otac.

"Osećam se tako voljeno i blagosloveno. Moj najbolji prijatelj, moja ljubav. Najdivniji čovek koji me svakog dana inspiriše. Srećna godišnjica najboljem suprugu i tati na svetu."

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama