Koronavirus najnovije

Najbolji teniser sveta juče je trijumfom otpočeo svoje učešće na ovogodišnjem Vimbldonu gde brani titulu, a njegovi najdraži su ga kao i uvek bodrili iz sve snage piše Story.

Pročitajte i... Dragoceni trenuci: Porodica Đoković u najlepšem i najčvršćem zagrljaju (FOTO)Foto: Fonet


Nakon meča, Đokovići su uživali u porodičnom druženju, a Jelena je zabeležila jedan od neprocenjivih trenutaka koji je mnogima izazvao lavinu emocija. 


Pročitajte i... 10 životnih tajni koje su moja deca naučila od bake i deke

Naime, Novakovi roditelji, Srđan i Dijana iskoristili su vreme za igru sa svojim unukom Stefanom, a Jelena je ovaj momenat opisala i emotivnim komentarom:

“Ovo su prednosti kada ste mladi baka i deka. Pravo iz kraljevske lože možete da vozite trotinet sa unukom u visokim potpeticama, pravite akrobacije u odelu... Sve je zabava, zabava, zabava. Toliko puno ljubavi!" 

Pogledajte i... Ovo je ljubav: Nova fotografija Novaka i Stefana oduševila svet (FOTO)*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama