Pojedinim poznatim ličnostima sa domaće estrade, 2016. godina biće verovatno jedna od najsrećnijih i pamtiće je zauvek. Razlog tome je što će se ostvariti u roditeljskoj ulozi i to po prvi put.

Pogledajte i Bebe koje su obeležile 2015. godinu (FOTO)


Ovo su samo neki od njih koji će uskoro menjati pelene i uživati u najlepšim trenucima sa svojom bebicom:

1.  Seka Aleksić i Veljko Piljikić

Pevačica narodne muzike Seka Aleksić uskoro će ući u peti mesec, a kako je nedavno otkrila, ona i njen izabranik Veljko dobiće sina.

"Trudnoća me je u potpunosti promenila. Garderoba i sve ono što jednu ženu čini srećnom mi više nije prioritet", izjavila je nedavno Seka.

Inače, Seka i Veljko su u srećnom braku od septembra 2010. godine.

2. Vlado Georgiev i Milica Samardžija

Poznati kantautor, kojeg mnoge dame smatraju jednim od najpoželjnijih muškaraca, uskoro će se ostvariti po prvi pu u ulozi tate. Njegova devojka Milica Samardžija u drugom je stanju.

"Zadržaću titulu najvećeg neženje, jer ću i dalje biti neženja. Spremam se i radujem što ću postati otac. Mislim da sam trebao da uradim to mnogo ranije, ali dobro šta je tu je...Ne plašim se roditeljstva. Ne bih voleo da imam onu razmaženu decu što vrište u restoranima. Ali mislim da je to već do samih roditelja. Ako vlada harmonija i mir u domu i deca će takva biti", rekao je Georgiev. 


3. Nikola Rokvić i Bojana Rajović

Popularni par koji se upoznao u rijalitiju "Survivor" 2010. godine očekuje svoje prvo dete, devojčicu. 

Bojana i Nikola su presrećni zbog prinove, a nedavno su se venčali u manastiru Mileševa. 

A photo posted by Nikola Rokvic (@nikolarokvic) on May 12, 2016 at 2:09pm PDT

4. Nikolija Jovanović i Relja Popović

Atraktivna pevačica i njen dečko željno iščekuju prinovu koja će doći za četiri meseca.

Nikolija, koja je već izgubila jednu bebu, postaće mama devojčice.

A photo posted by NIKOLIJA (@nikki_nicole_) on Feb 27, 2016 at 2:56pm PST

5. Anja Stojković i Ugo Valente

Ćerka nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Dragana Stojkovića Piksija, trudna je sa svojim izabranikom, automobilistom Ugom Valenteom. 

Njih dvoje verili su se pre izvesnog vremena. Anja je navela da uživa u veridbi, pri čemu je otkrila kada planira da se uda za Uga.

6. Iskra Brajović i Siniša Babić

Iskra Brajović sa svojim izabranikom Sinišom Babićem čeka prvo dete. Par će na jesen postati bogatiji za još jednog člana, a Iskra kaže da su prva tri meseca trudnoće bila i te kako teška.

7. Slavica Ćukteraš i Vladimir Avramov

Narodna pevačica odlučila je da napusti snimanje popularne emisije "Tvoje lice zvuči poznato", a razlog je taj što je u drugom stanju. Slavica je u dugoj vezi sa golmanom Vladimirom Avramovim sa kojim već neko vreme živi u Japanu. 

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama