Koronavirus najnovije

Otkako je prestao profesionalno da igra fudbal, Dejvid Bekam se u potpunosti posvetio porodici. S obzirom da su njegovi i Viktorijini dečaci već u tinejdžerskom uzrastu, tata Dejvid najviše vremena provodi sa malenom Harper.

Pogledajte i Dejvid Bekam: Jeste li ikada videli prizor slađi od ovog? (FOTO)

Koliko uživa u trenucima provedenim sa ćerkicom, Dejvid je već nekoliko puta do sada pokazao - prva vožnja biciklom, pravljenje raznih frizurica, tetovaža koju je Harper posebno za njega nacrtala i još puno toga.

Međutim, slavni tata ne prestaje da oduševljava svoje mnogobrojne obožavaoce. Ovog puta, time koliko je sjajan tata pohvalila se Viktorija Bekam.

Naime, Dejvid je počeo da plete i haljinice za lutke kojima se Harper igra. Jedan od omiljenih očeva na svetu se očigledno ne snalazi baš u toj ulozi, međutim trud koji ulaže je za svaku pohvalu.

Harper ima oca koji šije haljinice za njene lutke”, napisala je ponosna mama Viktorija ispod fotografije.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama