Najveća želja domaće muzičke zvezde se ispunila nakon pet godina srećnog braka. Seka je u drugom stanju, otkrio je izvor blizak pevačici.

Pre samo nekoliko dana Svetlana Aleksić je u ispovesti za "Blic" ispričala kako je sve u životu što joj se dešava, pa i potomstvo, Božija volja, te da je naučila da na neke stvari ne može da utiče, već da će se ostvariti kad bude suđeno. Želje su joj se ostvarile i brže nego što je mislila.

A photo posted by Seka Aleksic (@seka_aleksic) on Feb 16, 2016 at 3:02pm PST

"Seka i Veljko su nedavno saznali da je u ona drugom stanju i malo je reći da su presrećni. Sve u životu imaju i ovo je jedina stvar koja im je falila da upotpuni njihov život", priča za "Blic" dobro obavešten izvor, i dodaje da Aleksićeva i dalje ne želi da priča o tome, već da svoju intimu sada želi da zadrži samo za sebe.

"Ona i Veljko imaju dogovor da o previše ličnim stvarima ne pričaju na sav glas i verujem da se na ovu temu pogotovo neće oglašavati. Svoju sreću sada čuvaju samo za sebe i svoje najbliže", rekao je izvor.

A photo posted by Seka Aleksic (@seka_aleksic) on Feb 16, 2016 at 9:06am PST

Inače, Seka i Veljko su u srećnom braku od septembra 2010. godine.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama