Premda je tokom svoje igračke karijere iskusio sve ono o čemu sanjaju fudbaleri, srpski trener i sadašnji strateg Milana Siniša Mihajlović (46), nedavno je doživeo nešto što će sigurno pamtiti celog života.

Pogledajte i Kad porastem biću kao tata (FOTO)

Foto: Profimedia

Njegov tim igrao je u Rimu protiv Lacija, a popularni Miha prvi put je na protivničkoj strani imao svog sina Dušana (13). Njegov naslednik trenira u timu iz glavnog grada Italije, a na utakmici između Lacija i Milana sakupljao je lopte, u blizini klupe svog oca.

Foto: Public

U jednom trenutku došlo je do njihovog bliskog susreta. Miha se nasmejao i pomazio sina po glavi. Pored Dušana, Siniša sa suprugom Viktorijom ima još četvoro dece: ćerke Viktoriju (18) i Virdžiniju (17), kao i sinove Miroslava (15) i Nikolasa (8).

Izvor: Story

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama. 

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama