Zvezda kantri muzike Džesi Džejms Deker i njen suprug Erik Deker pre mesec dana postali su roditelji po drugi put, a koliko pevačica uživa u ulozi majke pokazuju i fotografije koje svakodnevno objavljuje na Instagramu, međutim, jedna od fotografija, uz koju je pevačica napisala "Volim da budem mama i da hranim svog sina", našla se na udaru kritika.

A photo posted by Jessie James Decker (@jessiejamesdecker) on Oct 8, 2015 at 3:12pm PDT

Upravo zbog osuda i negativnih komentara, Džesi je objavila još jednu fotografiju.

Pogledajte i Poruka beogradskih mama koje doje na javnom mestu: Drage mame, dojenje je vaša stvar!

"Evo i pogled izbliza za sve one koji me osuđuju što sam objavila ovo. Ova fotografija je prva nastala, ali je nisam objavila jer sam se plašila da previše otkriva. Sada me baš briga. Uživajte", napisala je zvezda kantri muzike. 

Uz ove reči, Džesi je napisala hašteg #normalizebreastfeeding, pod kojim se društvenim mrežama širi kampanja kojom se promoviše dojenje.

Izvor: Blic Žena

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama