Manekenka Karolina Kurkova mama je petogodišnjeg Tobina koga je dobila u braku sa filmskim producentom Arčijem Drurijem, a srećna porodica sada očekuje još jednog člana.

Pogledajte i Kako su poznate mame (i tate) objavile da čekaju bebu

"Moja druga bebica je na putu i Tobin ne može da dočeka da postane stariji brat", izjavila je ponosna mama u simpatičnom videu koji je objavila nedavno na svom Fejsbuk profilu.

Veronika Vary-Hanelova, you are the winner! You were one of the people who guessed the sex of #KKBaby2 correctly. Thank you so much for being a part of my page. Here's a special shoutout to you! - <3 XXKK

Posted by Karolina Kurkova on Friday, 31 July 2015

"Naš mališa je zaista čudo od deteta. Sve ga zanima, stalno negde švrlja po kući, ne možemo da ga ulovimo ni za glavu ni za ‘rep’. Jako je živahno dete, a to mi je jako drago. Po ceo dan znamo da se igramo i ne mogu da verujem koliko nam bude zabavno. Kad sam sa njim zaboravim na svet odraslih i vratim se u detinjstvo", rekla je manekenka za svog sina Tobina i dodala da ne može da dočeka da na svet dođe i drugo dete.

Pogledajte i Najlepša kratka imena za dečake

Karolina je sada svojim odlučila da sa svojim obožavaocima podeli malo više informacija, pa je simpatičnom fotografijom na Instagramu otkrila da je u pitanju dečak.

Ona je okačila fotografiju benkice plave boje na kojoj je ispisano "Mamin novi muškarac".

Čestitamo!

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama