Slavna holivudska glumica Liv Tajler mama je dva dečaka, a drugog sina Sejlora dobila je pre samo nekoliko meseci. Ona je za vrlo kratko vreme uspela da se vrati u staru formu, što nije ni čudno s bozirom da očigledno ume da obavlja i više stvari odjednom pored obaveza o bebi.

Naime, Liv je uslikana na humanitarnoj fudbalskoj utakmici na kojoj je igrao i njen dečko Dejv Gardner, a društvo su joj pravili mališani i dadilja. 

Pogledajte i Liv Tajler: Neodoljiva porodična fotografijia iz porodilišta (FOTO)

S obzirom da je bila nedelja, čini se da je lepa mama rešila da sebi da malo oduška, pa je tako, dok je svog sinčića Sejlora hranila iz flašice mlekom, i sama je pila pivo. U isto vreme pazila je i na sedmogodišnjeg Greja, kojeg je njen suprug dobio u prethodnom braku. Glumica ima i sina Majla (10) sa bivšim mužem Rojstonom Langdonom.

Mnogi su ovaj njen potez negativno komentarisali, a šta vi mislite?

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.
Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama