Rajan Rejnolds od kada je pre pola godine postao otac osetio je ozbiljne promene u životu i to na bolje, naravno. Uživa u svakom trenutku koji provede sa svojom devojčicom Džejms, koju je dobio sa koleginicom Blejk Lajvli, ali opet prizaje da postoji nešto što ga veoma plaši, piše E news.

"Iznenada osetite koliko brzo, ustvari, vreme prolazi. Ništa te ne čini toliko starijim koliko roditeljstvo. I ne zbog toga što te beba budi u sred noći ili zato što treba da opereš nekoga jer se ukakio svako malo, već zato što gledaš u to malo stvorenje i shvataš kako vreme leti. Kako je moguće da već ima pola godine?".


Pogledajte i Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds: Prva fotografija ćerkice Džejms (FOTO)

Zbog roditeljstva su se u njegovom životu mnoge stvari promenile.

"Trudiš se da uradiš sve da provedeš što više vremena s tom osobom", priznaje Rajan.

Ali, njegov posao iziskuje duga odsustva i po nekoliko meseci. Zbog posla se često nalazi na drugom kraju sveta i tako daleko od svojih najbližih.

"Mi dug period radimo, ali takođe imamo i dugačke pauze. Tako ljudi obično imaju dve tri nedelje slobodno u toku godine, ja imam i po tri meseca i to je super. Kada sam bio mlađi ludeo sam kada dođe tolika pauza. Ali tada sam bio mlad i bezbrižan. Sada, svaki trenutak provodim sa svojom ženom i svojom ćerkom i da radim sve da taj period bude što duži!".

Da mu je neko ranije rekao da bi ga buđenje svakih 45 minuta u sred noći činilo srećnim, ne bi mu verovao.

"Kada me probudi u sred noći uhvatim sebe kako imam neki glupavi osmeh na svom licu. Da te bilo ko drugi tako probudi ubio bi ga. Ali, kada je u pitanju beba, to je najbolja stvar koja može da ti se dogodi!", kaže novopečeni tata.

Izvor: Prva.rs

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama