Kada je razgovaraju o trudnoći i porođaju, muževi često ženama govore kako ih razumeju i kako bi im rado pomogli da nekako mogu. 

Pen Holdernes priznao je da nije baš uvek bio pažljiv povodom ženskih praznika i godišnjca, pa je odlučio da ove godine pokaže svojoj ženi koliko je voli i poštuje, tako što će iskusiti porođajne muke. 

Pročitajte i... Muškarci ipak ne bi podneli porođajne muke

Tokom procesa, u kome je bio priključen na aparat koji simulira porođajne bolove, prolazio je kroz različite nivoe bola, upravo onako kako kroz to prolaze žene tokom porođaja. Nakon ovog iskustva rekao je svojoj ženi:

"Bio sam ljut na tebe sve vreme. Ali ti nisi radila ništa loše, samo si htela da budeš tu i podržiš me, ali nisi mogla da razumeš kroz šta prolazim".  

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama