U akciji "Deca za decu" koju je organizovala vranjanska Fondacija "Sveti Prohor Pčinjski" učestvovao je veliki broj mališana koji su, u prethodne dve nedelje, donirali igračke, školski pribor i slatkiše za svoje vršnjake.

Najsrećniji praznik treba da bude podjednako lep za svu decu, kažu u Fondaciji. Na njihov poziv odazvalo se mnogo dece, ali i roditelja iz nekoliko osnovnih i srednjih škola. U akciji koja je završena danas,  prikupljeno je najviše igračaka, ali ima i školskog pribora i slatkiša.

Pogledajte i Čari majčinstva: Čak i Kejt Midlton želi da produži porodiljsko odsustvo!

Svi koji su bili deo akcije u nedelju će dobiti zahvalnice. Plan je da se knjige koje su sakupljene, tokom maja pošalju u biblioteke seoskih škola, a pomoć će posle praznika dobiti i deca iz sela Jablanica.

Pogledajte i Jelena Đoković: Slavna mama plenila pažnju na finalu Majami opena (FOTO)

Vrata Fondacije otvorena su svakog dana, sem nedelje, za sve humane ljude koji žele da doniraju pomoć.

Izvor: RTV Vranje

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama