Koronavirus najnovije

Prodavnica Hamliz, na površini od 6.750 kvadratnih metara, nalazi se u "Dečjem svetu" (Detskij mir) koji je sa velikom pompom otvoren posle sedmogodišnje rekonstrukcije, javlja Rojters.

Pogledajte i Razvoj bebe: Kalendar igračaka za prvu godinu

To je najveća specijalizovana prodavnica igračaka u Evropi "Mir Hamliz", ispred koje je po površini samo američka "Toys R Us" u Njujorku, sa oko 10.000 kvadrata, rekao je na otvaranju partner Hamliza u Rusiji, Jevgenij Butman, čija je kompanija "Idea4retail" razradila koncepciju prodavnice.


Pogledajte i Igračke za jednogodišnjake (VIDEO)

Šef Hamliza, Gudžon Renison je rekao da je taj koncept jedinstven za Hamliz, koji ima 67 prodavnica u svetu, jer to nije samo velika prodavnica nego i "mesto za igranje".

Pogledajte i Devet ideja za odlaganje igračaka

Posetioci prodavnica mogu videti model rakete napravljen od skoro dva miliona elemenata Lego kockica.

Pogledajte i Saveti fizioterapeuta: Koje igračke su potrebne bebi? (VIDEO)

Pre otvaranja moskovske, najveća prodavnica Hamliza je bila njegova prva prodavnica na oko 5.000 kvadratnih metara, otvorena 1760. godine u Londonu.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete strucnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama