Vladimir Mandić (34) u junu će dobiti sina sa 14 godina mlađom Jasminom Trnavac, a iako će uskoro postati roditelji, bivši rukometaš se neće njome oženiti.

Naime, Vlada je i dalje u zvaničnom braku sa Novosađankom Jelenom sa kojom ima sedmogodišnju ćerku Sašu i ne planira da se razvede od nje, ali će prihvatiti dete koje nosi Jasmina, a kako je otkrio sinu će dati ime po dedi.

Pogledajte i Najlepša kratka imena za dečake

Rukometaš nije otkrio po kom dedi će nazvati svog naslednika, ali je bar sebi i svojoj izabranici, dvadesetogodišnjoj studentkinji iz Sevojna Jasmini Trnavac olakšao muke. Buduća mama složila se s Mandićevom odlukom.

Pogledajte i Najlepša muška imena u Srbiji

"Vladina želja oduvek je bila da ima sina. Kad je saznao da će dobiti naslednika, partnerki Jasmini je rekao da će on birati ime. Odlučio je da se dete zove po njegovom dedi", kaže izvor Kurira.

"Nasledniku ću dati ime po dedi. Nisam još odlučio po kom dedi. Imam ih nekoliko", kratko je rekao Mandić za Kurir.

 *Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete strucnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama