Koronavirus najnovije

Marina je u izjavi, između ostalog, napisala i kako zahteva da se protiv nje ne pokreće bilo kakav prekršajni postupak. Takođe, pozvala se na Ustav Srbije i dodala da će svaku njihovu dalju radnju, smatrati kao primoravanje na ovaj medicinski tretman, odnosno napad na njeno dostojanstvo, ugled i čast.

PROČITAJTE I...Kako umiriti bebu tokom vakcinacije (VIDEO)

Marinina izjava, foto: Facebook

Međutim, Odeljenje za sanitarnu inspekciju Marini je poslalo rešenje u kome joj se naređuje, na osnovu Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti, da izvrši propisano vakcinisanje maloletnog deteta.

PROČITAJTE I...Da li su vakcinacija i autizam povezani?

Odgovor Ministarstva, foto: Facebook

Iz Ministarstva upozoravaju da je Marina potpisivanjem izjave prekršila nekoliko članova iz Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti, pa joj je propisana novčana kazna u iznosu od 430 dinara, sa naredbom da što pre vakciniše svoje dete.

Izvor: Pravda

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.


Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama