Naime, Hale je tužila bivšeg partnera, jer je devojčicu odveo u frizerski salon gde su joj ispravili kosicu i stavili plave pramenove, a sve to kako malena Nala ne bi izgledala kao Afroamerikanka.

Pogledajte i 10 bračnih saveta ćerke Hale Beri

"Pokušava od naše ćerkice da napravi belkinju poput njega. Nala treba sama da odluči kako će identifikovati sebe u svetu, a s obzirom da je još mala, nedopustivo je da to bilo ko odlučuje umesto nje", prokomentarisala je glumica i dodala da devojčica nema razloga da skriva i svoje afroameričke korene.

Pogledajte i Hale Beri: Moja deca su totalno različita

Sudija je uzeo u razmatranje Halinu tvrdnju i na kraju doneo odluku – ni Hale ni Gabrijel ne smeju da menjaju prirodni izgled devojčice, a stara frizura joj mora opet izrasti prirodnim putem.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama