Nakon što je Karisa Bugal došla u bolnicu 3. novembra, doktori su prilikom ispitivanja otkrili da ona boluje od retke i fatalne bolesti - embolije plodove vode, gde je stopa smrtnosti čak 80 odsto. U pitanju je teška bolest koju je gotovo nemoguće na vreme otkriti a koja dovodi do otkazivanja svih unutrašnjih organa.

PROČITAJTE I...Životna priča: Otišla na operaciju jajnika, vratila se sa bebom

Lekari su ovoj 34-godišnjoj ženi rekli da ima dve opcije: da prirodnim putem rodi bebu i da na taj način potencijalno izgubi svoje dete, ili da se uradi hitan carski rez kako bi beba imala veće šanse da preživi ali da se njen život dovede u pitanje. Bez razmišljanja, Karisa je izabrala drugu opciju. 

PROČITAJTE I...Tata koji nikada neće moći da uzme svog sina u naručje (VIDEO)

Kada su je doktori pripremali za operaciju, bebino srce počelo je da otkazuje. S obzirom na to da nije bilo puno vremena za anesteziju, Bugal je rekla doktorima da porode bebu tada kako bi imala priliku da je upozna. Bugal je bila spremna da vidi svog sina Deklana pre nego što je odvedu na odeljenje za intenzivnu negu. Nažalost, to je bio prvi i poslednji put da je ova majka videla svog sina, pošto je u toku istog dana preminula.

PROČITAJTE I...Dirljiva priča somborskog para: U životu ništa nije nemoguće

Članovi porodice i prijatelji bili su skrhani zbog tragičnog gubitka, ali su utehu našli u njenom novorođenom sinu Deklanu i starijoj ćerkici Melori.

PROČITAJTE I...Dirljiva priča o bebama koje su se rodile držeći se za ruke (VIDEO)

"Došla je u bolnicu da postane mama, i uradila je šta je morala da uradi", rekla je Karisina sestra Merin Oets.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama .

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama