Koronavirus najnovije

Utakmica Lige šampiona između CSKA iz Moskve i Mančester sitija odigrana je bez prisustva publike, što je prva od tri utakmice koliko je UEFA kaznila ruski tim zbog rasizma. Međutim, kapiten Mančester sitija upitao je zašto su zbog te kazne kažnjeni nevini navijači, dok je trener Sitija Manuel Pelegrini kritikovao prisustvo nekoliko stotina pristalica CSKA i sponzora na stadionu.

Pogledajte i Kad slonče zaigra fudbal... (VIDEO)

Evropska kuća fudbala razmišlja o tome da kopira pravila Fudbalskog saveza Turske koji dozvoljava ženama i deci mlađoj od 12 godina da prisustvuju mečevima klubova koji su kažnjeni zbog ponašanja svojih navijača.

"Predsednik je uvek u potrazi za načinima koji bi mogli da poboljšaju naša pravila i propise. Juče smo razgovarali o mogućnosti da umesto zatvaranja stadiona dozvolimo ženama i deci da budu na utakmicama", rekao je predstavnik za štampu UEFA Pedro Pinto.

Pogledajte i Luis Suarez - dobar strelac, još bolji tata

"To je urađeno u Turskoj pre nekoliko godina i imalo je veoma pozitivan uticaj na fudbal. O ovome bi trebalo još da se raspravlja pre nego što se i zvanično predloži, ali je moguće da to budu sankcije umesto praznih stadiona", dodao je Pinto, kako prenosi Sportski žurnal.

Pogledajte kako je to izgledalo na meču turskog Fenerbahčea pre nekoliko godina.

Pogledajte i Podolski na najlepši način proslavio titulu prvaka sveta (VIDEO)

Pogledajte i Danijel Staridž: Zabavna školica fudbalskog plesa (VIDEO)

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama