Koronavirus najnovije

Naime, najveći broj ličnosti bliskih vojvodi i vojvotkinji od Kembridža ubeđen je da je reč o devojčici koja će nositi ime pokojne Vilijamove majke Dajane.

Endrju Morton, koji je pisao biografiju pokojne princeze od Velsa i koji je otkrio istinu iza njenog odnosa sa kraljevskom porodicom, kaže da bi ćerka mogla da se zove Elizabet Dajana Vindsor. 

VIŠE: Kejt i Vilijam neće ponoviti greške koje su pravili s prvim detetom

"Bliski prijatelji Vilijama i Kejt rekli su mi da će, ukoliko dobiju devojčicu, ona dobiti ime po Dajani", kaže on.

Morton dodaje da bi mnogi pripadnici kraljevske porodice mogli da budu besni ako beba bude dobila ime Dajana Elizabet, zbog "neprijateljstva" između Vilijamove majke i porodice. 

VIŠE: Imena za bebe koja znače "ljubav"

Nakon Mortonovih tvrdnji, Elizabet je postala favorit u kladionicama, u kojima neki kladioničari ostavljaju i po hiljadu funti, a slede imena Džejms, Viktorija i Aleksandra, prenosi B92.


VIŠE: Kako izabrati ime za bebu

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama