PC PRESS 2013 - Yumama.com - Pobednik u kategoriji 'Porodica i zdravlje'
U našoj porodici neguje se duga tradicija praćenja sporta. Naša naklonost ne pripada samo određenom sportu ili sportisti, mi smo zaista zaljubljenici u čitavu tu ...
 

Upis u adresar

Poštovani sadašnji i budući prijatelji,


Yumama.com je prvi sajt posvećen roditeljstvu u našem regionu koji trenutno beleži  217 000 poseta  i preko 700 000 pregledanih strana na mesečnom nivou. Yumama FB like stranica trenutno ima preko 9 000 aktivnih članova.


Posetioce sajta yumama.com čine žene sa 51% i muškarci sa 49% učešća. Najveći procenat posetioca je između 25-39 godina starosti (65%), a 47% posetilaca ima više i visoko obrazovanje.
*izvor: Nielsen

Osim toga što postoji još od 2000. godine i ima veliku posetu, sajt se može pohvaliti i tekstovima čiji su autori naši istaknuti stručnjaci iz oblasti pedijatrije, ginekologije, pedagogije…, tako da do posetilaca dolaze samo proverene informacije.

 

Pored tekstova, trudnice i mladi roditelji na sajtu Yumama.com mogu naći svakodnevno ažurirane vesti, korisne informacije, kalendar trudnoće, recepte, blogove, a i veoma posećen forum.

Kako bi na jednom mestu imali sve što im je potrebno, od 15. februara 2012. obradovaćemo ih novim, ažuriranim ADRESAROM firmi čiji je asortiman usluga ili proizvoda namenjen svima koji žele ili su već zakoračili u čaroban svet roditeljstva.

 

Vama, kao našim sadašnjim i budućim klijentima, nudimo brojne pogodnosti:
•    Adekvatno pozicioniranje vaše firme u Yumama adresaru
•    Opis vaše firme: kontakt telefon, web adrese, PR tekst, galerija fotografija, najava specijlanih akcija...
•    Direktno linkovanje na vašu web adresu sa članka koji se tiče vašeg biznisa, proizvoda ili usluge

Potrudili smo se da cena ne bude iznad nivoa koji bi opteretio našu saradnju i Vaše poslovanje.  Partnerstvo sa sajtom www.yumama.com i upis u naš adresar uz pomenuti vid promocije podrazumeva Vašu investiciju od 90 EUR za šest meseci ili 150 EUR za godinu dana (u cenu nije uračunat pdv).

Budite prvi, prepoznajte priliku i ne propustite mogućnost da svoje proizvode ili usluge predstavite onima kojima su stvarno potrebne!
 
Kontakt: adresar@yumama.com

 

Srdačno,
Vaša YUMAMA    

 

Primer naloga jednog od naših oglašivača:

                                                     

Imena beba
Kalendar ovulacije
Prvi dan prošlog ciklusa:
Ciklus:
dana

Anketa
Anketa: Razvoj kukova
Da li ste stavljali bebi široki povoj?
Recepti
Recept slika Jednostavno i ukusno: Obrok salata od karfiola (RECEPT)
Ova kremasta salata sa karfiolom se jako brzo priprema, a možete je napraviti i kao obrok i kao dodatak jelu.
Recept slika Slatki planinski vrhovi prekriveni snegom: Karpati - savršen kremasti kolač (RECEPT)
Poznat pod imenom 'karpatka', ovaj poljski specijalitet oduševiće sve ljubitelje kremastih poslastica, a možete ga spremati sa svežim ili voćem iz kompota.
Recept slika Musli sa kruškama
Žitarice u kombinaciji sa kruškama prava su riznica zdravih sastojaka. Ova poslastica je idealan izbor i za užinu ili doručak.
Pogledajte ostale recepte
Zajednica
Yumama Google Play