Iako je zimsko vreme, a novogodišnji i božićni praznici su tek prošli, temperature u Los Anđelesu su ovih dana bile neočekivano visoke, a za modnu ikonu kakva je Gven Stefani – malo sunca je bilo dovoljno da izađe u šetnju i pokaže svoj trudnički stomačić u zanimljivoj odevnoj kombinaciji.

Američki paparaci primetili su Gven tokom njene šetnje pri povratku s akupunkture, koju redovno praktikuje otkad je u drugom stanju. Ona je uživala u lepom vremenu i još jednom pokazala zbog čega je smatraju jednom od dama koje uvode modne trendove – u svom rokerskom stilu, odlučila se za interesantne sandale s nitnama i visokim potpeticama, kožne pantalone i tuniku od šifona.

Inače, Gven nikako ne dozvoljava da joj činjenica da čeka svoju treću bebu utiče na promenu stila. Ona odvažno nosi sve što poželi i svaki komad ponese bolje i elegantnije nego mnoge njene mlađe koleginice, koje nisu u drugom stanju. Zato je jedna od poznatih dama koje fotoreporteri fotografišu na svakom uglu i definitivno je prava modna inspiracija za svaku buduću majku.

Više fotografija trudne i vedre Gven Stefani u najrazličitijim odevnim kombinacijama možete pogledati u galeriji slika.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama