Protekle noći u Los Anđelesu održana je 88. po redu dodela Okskara. Nagradu za najbolji film osvojio je film "Pod lupom", dok je Oskar za najbolju mušku ulogu po prvi put u karijeri otišao u ruke Leonarda DiKapria za ulogu u filmu "Povratnik". Za najbolju glumicu progalešan je Bri Larson, za ulogu u filmu "Soba" (Room), dok je Oskara za najbolju sporednu žensku ulogu dobila Alisja Vikander za ulogu majke u filmu "The Danish girl".

Pogledajte i Moda za mame: Moderne, udobne i praktične ideje (FOTO)

Iako je zvezda najočikavanije noći u godini za sve ljubitelje sedme umetnosti bio glumac Leonardo DiKaprio, i ovog puta mnoge slavne dame uspele su svojim raskošnim toaletama da privuku pažnju, a među njima našle su se i mnoge buduće mame.

Elegantne haljine još više su istakle njihovu lepotu i zaobljene stomake, a baš kao i sve trudnice, i ove slavne dame sijale su posebnim sjajem.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama