Američka glumica je od prošle godine supruga zvezde NFL-a Namdija Asomuge, a uprkos tome se na dodeli nagrada "Zlatni globus" pojavila bez pratioca.

Ipak, Keri je istakla da to nije u potpunosti tačno i da te večeri nije bila sama.

"Sa mnom je večeras najbolja pratnja koju je moguće imati – moj mali modni detalj", rekla je lepa glumica.

Keri, koja je bila nominovana za najbolju glumicu u televizijskoj drami "Skandal", prošetala je crvenim tepihom u beloj haljini modne kuće "Balensijaga". Ona je primetila da ova toaleta savršeno pristaje njenoj novoj figuri:

"Čini mi se kao da je kreirana baš za moj stomačić."

Inače, Keri do ove dodele nagrada nije zvanično potvrdila da je u blagoslovenom stanju, ali je ovom prilikom medijima, ipak, otkrila da čeka bebu i da u ovom trenutku ne bi mogla biti srećnija.

"Osećam se blagosloveno. Za mene, život je trenutno neverovatan", priznala je ona.

Iako je ostala bez nagrade, buduća mama je naglasila da je polaskana nominacijom i ponosna što se našla u konkurenciji velikih glumačkih imena.

Pored Keri, na dodeli nagrada "Zlatni globus" trudničkim stomačićem pohvalile su se još dve poznate glumice - Dru Barimor i Olivija Vajld.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama