4. Nećete biti opsednuti slikama dece

Ne možete da razumete zašto vaši prijatelji imaju potrebu da vam konstantno pokazuju slike svoje bebe? Telefon će vam biti prepun dečijih slika, kada jednom i sami iskusite roditeljstvo.

Vidite i...Želim bebu: 12 važnih stvari koje bi trebalo da uradite pre trudnoće

5. Beba će spavati u svom krevetu

Možda smatrate da je jedini način da se naspavate ukoliko beba spava u svom krevetu, ali prevarili ste se. Dečica se teško navikavaju na krevetac, te im je san čvršći ukoliko ponekad podele postelju sa svojim roditeljima.

6. Odmaraćete kada i beba

Tako je lepo živeti u zabludi. Bebine popodnevne dremke su jedini trenuci kada ste slobodni da nešto pojedete, raspremite kuću ili proćaskate sa prijateljima. Budite sigurni da ove dragocene momente nećete iskoristiti za spavanje.

Pročitajte i...10 znakova da ste spremni za još jedno dete

7. Zaštitićete bebu od svih mogućih bakterija

Nemoguće je držati bebu pod "staklenim zvonom". Bebe su preslatke i svi žele da ih pipkaju i ljube, te je teško sakriti decu od svih tih bakterija. Takođe, kada porastu, želeće da se igraju sa drugom dečicom na raznim spravama koje su izvori virusa. Pomirite se sa tim da se i vaše dete jednog dana mora prehladiti. 

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama