Kristina Ansted, zvezda televizijske mreže HGTV, trenutno očekuje treće dete, a na svom Instagram profilu je podelila video uređene sobe za bebu koja uskoro stiže. Zvezda serijala "Flip ili flop" u kojem su ona i njen, sada već bivši suprug, Tarek el Musa renovirali stare kuće i 'pretvarali' ih u moderna zdanja, dozvolila je da njeni fanovi zavire u ovaj divan kutak njenog novog doma.

Predivna soba, okupana suncem, ispunjena je belim nameštajem, slojevitim tepisima i boho detaljima. Zvezdice iznad kreveca, ljuljaška u obliku nilskog konjića i veliki hvatač snova na zidu daju poseban pečat ovoj nežnoj prostoriji neutralnih boja.

Monotoniju crne, bele i bež nijanse 'razbijaju' zlatni tabure i zelene biljke, a u bebinoj sobi se nalaze i plišane igračke i automobilčići, ali sve sa merom i na svom mestu. 

"Uzbuđena sam što delim sa vama izgled sobe našeg malog dečaka", napisala tridesetšestogodišnja TV zvezda, ističući da je ostalo samo još osam nedelja do rođenje njene treće bebe, prve sa novim suprugom Antom Anstedom, takođe televizijskim voditeljem.

Iz prvog braka Kristina ima osmogodišnju ćerku Tejlor i troipogodišnjeg sina Brajdena. 

Inače, soba za bebu se potpuno uklapa u celokupan stil doma porodice Ansted, koji je ponosna vlasnica opisala kao "Kalifornijski savremeni boho".  

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama