Proizvođači dečjih kolica iz godine u godinu se trude da dizajniraju što modernija, ali i praktičnija kolica. Ove godine u ponudi će se naći nekoliko neverovatnih modela koja će se dopasti i roditeljima sa najprobirljivijim ukusom:

1. Uppababy Vista 2017:

Dečja kolica Uppababy Vista su izdržljiva, savremena i dizajnirana isključivo po potrebama roditelja i deteta. Dovoljno prostora za sve potrepštine, tiha vožnja bez vibracija, jednostavno slaganje i prirodni materijali glavne su prednosti ovih kolica. Ove godine kompanija UPPAbaby predstaviće najnoviju liniju Vista kolica, uz koje dolazi i nosiljka koja je potpuno bezbedna za spavanje, čak i tokom noći. Osim toga, prednji branik (prečka), kao i ručke na kolicima, presvučene su prirodnom kožom koja ne sadrži nikakve hemikalije, te zadovoljava visoke standarde EU. 

Takođe, za svaku pohvalu su i novi točkovi napravljeni od poliuretana, zahvaljujući kojem je olakšano kretanje, a i kolica manje teže. 

UPPAbaby blew my mind at LA Baby Show! Lots of cool, exciting things to come with the brand in 2017, but I want to share...

Posted by Land of Mom on Tuesday, November 29, 2016