Najveća tajna njenog fenomenalnog izgleda na glamuroznim događajima je prilično očigledna i jednostavna: ne pokušavajte da sakrijete stomak i dopustite sebi da se, pored toga što izgledate najbolje moguće, osećate prijatno!

Podsetimo se kako je Blejk izgledala tokom prve trudnoće: Trudnički stil Blejk Lajvli (FOTO)

Dakle, ovo su dani kada konačno ne morate da uvlačite stomak i nosite za broj manju odeću da biste izgledali sjajno - ponosno hodajte s rukom na svom trudničkom stomačiću! Takođe, ovo nisu dani kada treba da se opredelite za jednolične i obične kombinacije - odeća za trudnice može biti jednako zabavna i maštovita kao ona "obična".

Ukoliko ćete u trudničkim danima biti među zvanicama na nekoj svečanijoj zgodi, potražite inspiraciju u nekim od modnih odabira lepe Blejk Lajvli...

Izvor: Story

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama