Holivudska glumica i jedna od zvezda ovogodišnjeg letnjeg blokbastera "Čuvari galaksije" nedavno je potvrdila vest o svojoj trudnoći i o tome da će se njoj i njenom suprugu Marku Peregu pridružiti dvojke, te američki paparaci gotovo svakodnevno fotografišu kako napreduje njen trudnički stomačić.


VIŠE: Sjajan trudnički stil Kortni Kardašijan (FOTO)

Neizbežno je primetiti da lepa Zoe još uvek nije odustala od svog prepoznatljivog stila, koji pre svega podrazumeva udobne košulje i suknje jednostavnog kroja, dok u neobaveznim situacijama bira majice s printom.

Trudnički stil Mile Kunis

Izrazito toplih dana, Zoe se odlučuje za dugačke i lagane letnje haljine. Ipak, čitavom svom izgledu ona daje nešto glamurozniji izgled zahvaljujući aksesoaru - upečatljivim torbama manjih dimenzija, s potpisom slavnih dizajnera...

VIŠE: Zoe Saldana: Biću blaža mama nego moja majka

Pogledajte kako trudna Zoe izgleda ovog septembra i potražite inspiraciju za sopstveni trudnički stil.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama