Majke koje su hranile svoje bebe na javnim mestima često bivale zamoljene da napuste restoran, bazen, park itd... To je navelo fotografkinju Stejsi Tarner da se zapita šta je neophodno da se dogodi da bi mame mogle da doje svoju decu bez ikakvih predrasuda i osuda, a odgovor je pokušala da pruži jednostavnim fotografijama. Jednostavnim, pre svega, iz razloga što one svedoče o tome kako dojenje izgleda u stvarnosti.

"Dojenje je veliki i važan deo mog života", objasnila je Tarnerova šta ju je motivisalo da se bavi ovom temom. "Budući da sam fotograf koji često sarađuje s majkama i bebama, mnogo puta se dogodilo da moramo da napravimo pauzu kako bi mama nahranila svoju bebu. Tada bih ih upitala mogu li da ih uslikam, a većina žena je odgovrila potvrdno."

To je rezultovalo serijom fotografija pod nazivom "Dojenje u stvarnom životu", koja pokazuje koliko je ovaj predivni čin jednostavan, prirodan i nežan.

Pogledajte fotografije koje su deo ove neverovatne serije...

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama