Zaboravite na sve savršene majčinske fotografije na koje nailazite listajući društvene mreže, jer ne postoji mama na ovom svetu koja se iza zatvorenih vrata ne suočava sa promenama koje su trudnoća i porođaj ostavile na njoj.

To najbolje zna Eliza Kurbi koja je za godinu dana rodila troje dece.

Eliza je 2016. godine rodila devojčicu Čarli, a samo nakon dva meseca ponovo je bila u drugom stanju. Ovog puta nosila je blizance.

Međutim, ova mama ne želi da se sakriva i ne beži od osuđujućih pogleda i kritika na račun svog izgleda. 

Ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju uz snažnu poruku:

“Samo zbog toga što se ne stidim ožiljaka na svom telu. Samo zato što sam ponosna na to što je moje telo učinilo za mene. Zato što mnoge žene osećaju potrebu da se sakriju. Zato što slavne žene objavljuju ‘vidite moje telo samo tri nedelje nakon porođaja’ i šalju nerealnu sliku šta je i kako izgleda majčinstvo. Zato što se osećam prelepo u svojoj koži - iako je ima i previše! Zato što lepota dolazi u mnogo oblika. Zato što mogu. Zato što bi i vi trebalo da budete ponosne. Ovo sam ja... Zato što volim svoje telo.”

Elizu je podržalo više hiljada žena, ali među onima koji su je podržali ima i muškaraca koji su priznali da se njihove žene bespotrebno nerviraju zbog sitnih nedostataka na svom telu koje samo one primećuju.

Svakako, veliko bravo za Elizu!

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama