Dok listate fotografije na društvenim mrežama, uglavnom je sve što vidite tona preslatkih beba. Međutim, ono što ne vidite je pozadina svega toga: mastitis, strije, posporođajni stomačići, bljuce... Instagram je mesto na kojem postavljamo najlepše trenutke iz života i najlepšše verzije nas samih. Zato je zaista velika stvar kada jedna mama odluči da pokaže upravo ono što se sve mame trude da sakriju.

Ta mama je švedska blogerka Sandra Urdin koja je objavila kolaž od dve selfi fotografije sa svojim jedanaest dana starim sinom. Jedna od njih nazvana je Stvarnost, a druga Instagram, a čim ih pogledate, shvatite o čemu je reč.

Na ‘Instagram’ fotografiji Sandra je podigla helanke i tako prikrila svoj postporođajni stomak. Na ‘Stvarnost’ fotki situacija je malo drugačija.

A post shared by sandrauhrdin (@sandrauhrdin) on Sep 17, 2017 at 3:01am PDT

“Potrebno je vremena da se telo oporavi nakon porođaja. Važno je da svom telu date vremena, niko se ne oporavlja preko noći. Moje telo mi je podarilo dvojicu prelepih dečaka i ja sam mu na tome večno zahvalna”, napisala je ova mama pored fotografije.

Sa više od 18 hiljada lajkova, jasno je da mnogi korisnici društvene mreže Instagram žele više ovakvih iskrenih fotografija.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama