Mama Mel iz Kanade za 12 meseci dobila je tri deteta i porodila se dva puta. Naime, kada je njen sin imao samo tri meseca, Mel i njen suprug saznali su da će dobiti blizance.

Mel je nedavno sa svojim suprugom uradila prelepu seriju profesionalnih fotografija zabeleženu objektivom fotografkinje Trina Keri na kojima se vidi njeno postporođajno telo. 

Uprkos malom višku kilograma i opuštenoj koži, Mel se oseća sjajno u svom telu, a njeno samopouzdanje i sreća bacaju svaki nedostatak u senku. 

Fotografkinja Trina Keri je fotografije objavila na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici, a mnogi su bili oduševljeni sa Mel koja je ubrzo postala svojevrsna ikona samopouzdane, prelepe i seksi majke.

Međutim, kako je izjavila za Baby center, samopouzdanje ipak nije tako lako stekla.

“Poslednje dve godine imala sam velikih problema da prihvatim sebe ovakvu. Bila sam iskreno šokirana svaki put kada bih se pogledala dole i videla novu verziju sebe koja je nastala za samo godinu dana.”

“Nikako mi nisu pomagale fotografije poznatih mama koje izgledaju savršeno. Ne samo da sam izgubila samopouzdanje, već više nisam ni znala kako bi moje telo zapravo trebalo da izgleda”, objašnjava Mel.

“Nisama sasvim sigurna kada sam shvatila da ta samomržnja ne počinje da utiče samo na moj odnos sa suprugom, već i da, ukoliko tako nastavim, mogu da utičem na svoju decu da stvore pogrešnu sliku o lepoti i pravim vrednostima. Bilo je vreme da promenim svoj ugao gledanja. Ovaj foto sešn mi je u tome umnogome pomogao”, kaže ova mama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama