Nakon porođaja na telu žena dešavaju se brojne promene koje, iako brzo nestanu, često izazivaju stid kod novopečenih mama.

Višak kilograma, strije, akne, stomačić... samo su neke od promena za koje je potrebno malo strpljenja kako bi nestale ili se makar ublažile.

Međutim, neke mame nemaju problem da svoje telo pokažu i u tom svetlu. One su ponosne na sebe i na to što je upravo to telo devet meseci nosilo njhovo voljeno dete.

Upravo one odlučile su da i na društvenim mrežema objave fotografije:

Mama Kleri Kamp

“Na kraju dana ostavim malo vremena za sebe kako bih vežbala. Želim da budem snažna, zdrava i srećna i zbog toga to radim. Na taj način postajem najbolja verzija sebe, a samim tim i najbolja mama koja može da postoji. Dakle, dok neki ljudi smatraju da su moje strije odvratne, za mene su one dokaz da sam moćna i da je moje telo, uz pomoć Boga, učinilo čudo.”

A photo posted by Claire Kump (@clairepup) on Apr 25, 2016 at 6:09pm PDT

Mama Marilena Sovlitsa

“Plašila sam se da se moje telo nakon porođaja neće oporaviti, ali zahvaljujući redovnim vežbama ono se polako vraća u prvobitno stanje. Samo sam počela da vodim računa o zdravoj ishrani, baš kao što sam to radila pre i za vreme trudnoće. Ovako moje telo izgleda šest meseci posle porođaja.”

A photo posted by marilena (@marilena_souvlitsa) on Apr 17, 2016 at 4:35am PDT