U ovom projektu, koji za cilj ima da osmeli žene širom sveta da nesmetano doje, učestvuju mama Odra i njen sin. Džen na svom sajtu majkama poručuje da ne dozvole da ih obeshrabre neznalice.

''Vi radite ono što treba da radite. Ne bi tebalo zbog toga da osećate krivicu niti stid. Vi ste odgovorne za unos hranljivih materija vaše bebe. Niko nema pravo da vam kaže da prekinete sa dojenjem, dok vaša beba za to ne bude spremna. Divne ste takve kakve jeste,'' nastavlja Džen svoju izjavu.

Ideja da se podigne svest kod majki, nastala je nakon užasnih priča o kojima je fotografkinja slušala. Majke su suočene sa sakrivanjem u toaletima i zlim komentarima u vezi sa najnormalnijom stvari, kao što dojenje jeste. Džen smatra da ove majke time što ih okolina ne razume bivaju na psihičkom nivou matretirane.

Nada se da će žene uz pomoć ovog projekta postavi odvažnije i nastaviti sa svojim putem dojenja dece.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama