Njena neobična lepota spoje njene neobične genetike. Tami Hembrou vuče korene sa ostrva Trinidad i Tobago i Austalije, gde sada živi. Ipak, njen izgled nije samo posedica genetike. Tami živi zdravo i vredno trenira. Upravo to je i razlog zbog kog je stekla popularnost širom sveta.

Dvadesetdvogodišnja Instagram zvezda vredno trenira pet dana u nedelji sa svojim ličnim trenerom i partnerom Risom Hokinsom. Kako je privukla veliku pažnju svojim izgledom, sve veći broj žena tražilo joj je savete za vežbanje, posebno za oblikovanje pozadine. Zbog toga je Tami odlučila da pokrene svoj sajt na kome objavljuje vežbe koje praktikuje, režim ishrane kog se pridržava i daje savete svima koji bi želeli da izgledaju poput nje.

Ono zbog čega je Tami posebno popularna među zenama je činjenica da je svoju savršenu formu uspela da povrati tek devet nedelja nakon porođaja. Australijska blogerka kaže da je njen cilj upravo da pokrene žene koje su se nedavno porodile i da im pokaže i da nakon porođaja mogu da izgledaju odlično.

Iako mnogi kritikuju ovakav stav, smatrajući da se time vrši nepotreban pritisak na žene da se nakon porođaja brzo vrate u formu, sve je više onih, poput Tami, koji smatraju da je to sasvim u redu i da mame ne treba da odustanu od brige o svom izgledu, čak ni odmah nakon porođaja.

Šta vi mislite? Da li su žene poput Tami ekstreman primer ili sve buduće mame treba da ga slede?

A photo posted by Tammy (@tammyhembrow) on Nov 29, 2015 at 4:58pm PST

A photo posted by Tammy (@tammyhembrow) on Nov 28, 2015 at 3:48pm PST

A photo posted by Tammy (@tammyhembrow) on Nov 22, 2015 at 11:43pm PST

A photo posted by Tammy (@tammyhembrow) on Oct 29, 2015 at 12:12am PDT

A photo posted by Tammy (@tammyhembrow) on Sep 9, 2015 at 3:50pm PDT

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama