Američka manekenka i glumica Moli Sims mama je dvoje mališana, tromesečne devojčice Skarlet i dvogodišnjeg sina Bruksa, koje je dobila u braku sa Skotom Staberom.

A photo posted by Molly Sims (@mollybsims) on Jun 22, 2015 at 11:43am PDT

Poznata mama se nakon prve trudnoće ugojila čak 36 kilograma, što nikada nije krila. Ona je u intervjuu za Yahoo Parenting otkrila kako se nosila sa promenama koje je trudnoća donela sa sobom, ali i šta bi sve mame trebalo da rade kako bi prestale da se osećaju loše zbog postporođajnih kilograma.

Pogledajte i Mama koja inspiriše: Dokumentarni film koji će vas naučiti kako da zavolite svoje telo! (VIDEO)

A photo posted by Molly Sims (@mollybsims) on Jun 12, 2015 at 9:30am PDT

"Imati bebu nije ni malo lak zadatak, a novim mamama je i te kako potreban odmor od svega. Ako na sve dodamo i manjak sna zbog brige o novorođenčetu, plus postporođajne hormone, dobijamo recept za katastrofu. Definitivno priznajem da sam prolila dosta suza dok sam pokušavala da povratim svoju staru kilažu. Najbolji savet koji mogu da dam mamama jeste da postave realne ciljeve i da se toga pridržavaju. Ne žurite da sve brže bolje vratite na staro, jer ćete tako samo još više štete naneti sebi i svom telu koje verovatno još uvek nije spremno na promene. Proverite sa svojim lekarom da li ste spremni pre nego što počnete sa režimom mršavljenja. Nažalost, živimo u svetu u kome su žene stalno na udaru kritika zbog svog fizičkog izgleda. Moramo dati sebi vremena. Radite na tome da se osećate prijatno u svojoj koži i da živite zdravije. Takođe, budite uporne u tome da se ponovo uvučete u stare skini farmerke i na kraju ćete uspeti!"

Pogledajte i Hilarija Boldvin: Ovako izgledaju mame nekoliko dana posle porođaja! (FOTO)

Za sve one mame koje su prezauzete i nikako ne mogu da pronađu vremena da se posvete vežbanju, Moli kaže da je i dvadeset minuta u toku dana dovoljno.

A photo posted by Molly Sims (@mollybsims) on May 7, 2015 at 3:47pm PDT

"Dovoljno je samo da stavite bebu u kolica i šetate je svakog dana koliko ste u mogućnosti. Videćete razliku na svom telu vrlo brzo. Jedina poenta je - pokrenite se odmah sada."

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama