Fotogarfije savršenih trbušnjaka svega nekoliko dana nakon porođaja u poslednje vreme su pravi hit među holivudskim zvezdama, iako mnogi misle da se objavljivanjem tih fotografija vrši pritisak na žene da moraju da izgledaju savršeno po izlasku iz bolnice.

Međutim, Hilarija Boldvin, instruktorka joge i supruga slavnog glumca Aleka Boldvina nije kao ostale poznate mame.

Naime, Hilarija, koja se pre samo nekoliko dana porodila i na svet donela zdravog dečaka Rafaela, postavila je fotografiju na kojoj je pozirala samo u donjem vešu i to samo dva dana po izlasku iz bolnice.

"Rafael je fantastično. Sad je napunio dva dana i jako je sladak mali dečak. Ja se osećam dobro, i uz njega sam na svakih sat, ili dva”, napisala je Hilarija koja je na fotografiji pokazala svoj stomak nakon porođaja.

Hilarijini pratioci bili su prilično iznenađeni njenom fotografijom, a ona je pojasnila njenu poentu.

“Nadam se da razumete svrhu fotografije. Mislim da je veoma bitno da prihvatimo i volimo naše telo nakon što na svet donesemo novi život”, napisala je poznata mama koju su mnogobrojni pratioci podržali.

Nakon ove fotografije, Hilarija je podelila još jednu fotografiju ispod koje je napisala:

"Ovo je za sve vas koji ste mislili da sam se porodila carskim rezom. Nadam se da je sada jasnije - kao što možete da primetite, porodila sam se prirodnim putem.

Druga stvar, koja je mnoge bunila i brinula je to što smo Rafael i ja ostali malo duže u bolnici. Naime, Rafael je stigao malo ranije (ništa previše strašno), pa smo u bolnici proveli još jednu noć, kako bi bili sigurni da je sve u redu. On je zapravo imao sasvim normalnu težinu, pa sam i srećna što se sve ovako dogodilo, jer bi u suprotnom bio OGROMAN!

Presrećni smo što je Rafa zdrav dečak, a i ja se osećam sjajno. Ne mogu rečima da se zahvalim svim lekarima i medicinskom osoblju koje je brinulo o nama. Večno sam zahvalna."

Alek i Hilarija, pored Rafaela imaju i dvogodišnju ćerkicu Karmen, a Alek ima i 19-godišnju ćerku Ajrlend, iz braka sa glumicom Kim Bejsindžer.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama