Kim Kardašijan rodila je ćerku 15. juna i to skoro mesec dana pre zakazanog termina. Uz nju je bio otac deteta Kanje Vest, a beba je po rođenju imala nešto više od 2 kilograma. Zvanična informacija je da su mama i beba dobro, da se odmaraju, a sestra nove mame, Kloi, izjavila je da će više informacija o mami i bebi objaviti kada za to bude pravo vreme.

I dok svetski mediji nagađaju da li su istinite informacije da će se ćerka poznatog para zvati Kaidens Donda Vest, Kim se i dalje oporavlja od veoma stresnog iskustva kao što je prevremeni porođaj.

Prevremeni porođaj nije ni malo bezazlen, on se čak navodi kao najčešći razlog smrtnosti kod beba, a one bebe koje ga prežive, kasnije se mogu sučiti sa mnogim teškim oboljenjima poput sporijeg razvoja, gubitka sluha, vida ili govora, ali i sa cerebralnom paralizom. Ovo svakako ne želi da čuje ni jedna trudnica i ni jedna nova mama, međutim veoma je bitno pričati o njemu, zato pročitajte šta sve mogu biti razlozi prevremenog porođaja i kakve posledice on može imati na bebu:

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama