Blizu 17 miliona ljudi pogledalo je video mame Lin iz Kalifornije, i nakon što ga i vi odgledate postaće vam jasno zašto.

Snimak porođaja na fejsbuk je postavila babica Lisa Mari Sančez kako bi trudnicama "oterala" strah i kako bi one videle da porođaj zaista ne mora da bude težak i bolan. Naime, na snimku izgleda kao da je mama Lin svog sinčića rodila posle svega jednog napona.

"Istina, snimak počinje kada je glavica već napolju, pa je cela beba zaista izašla posle samo jednog napona, što ne umanjuje lepotu porođaja." kaže babica Lisa i dodaje "U današnje vreme smo okruženi pričama o komplikacijama, problemima i brigama... Učinilo mi se da je poželjno da trudnice vide jedan normalan, zdrav porođaj. I mislim da je baš zbog te jednostavnosti, ovaj snimak i postao toliko omiljen."

Čitav video krunisan je najlepšim trenutkom, onim kada majka uzima bebu, prisloni je na grudi i puna emocija, ljubavi, suza radosnica i uzbuđenja, govori "Moj sin!" 

Pogledajte kako je to izgledalo:

 

Posted by Lisa Marie Sanchez Oxenham on Saturday, September 3, 2016
Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama